Jégkása gépek

Jégkásagépek

ugolini

Az Ugolini Spa-t 1964-ben alapították Olaszországban. Elsősorban jégkásagépek gyártásáról ismert. Az MT és MT-Mini széria 10 és 6 literes tartályokkal rendkívül népszerű a partnerek körében, de forgalmazzuk a 2 x 15 literes Giant gépet is. A MiniGél sorozatot pedig már szorbé jellegű lágyfagylalt készítésére is alkalmas, teraszokon, kávézókban népszerű.

MiniGEL 3 Plus

Jégkásagép – UGOLINI MINIGEL

Ezek a gépek már nem csupán jégkását, shake-et, vagy krémes hűtött italokat, szorbékat képesek készíteni, hanem fagylaltot is! Digitális vezérlésű, modern formatervezésű készülékek, 6 literes tankkal, melyekből lehet 1, 2, és 3 tartályt is rendelni. Egyéb paramétereiben, felépítésében, műszaki megoldásaiban a jégkása gépekkel megegyezik, teljesítménye azonban nagyobb. Számos helyen alkalmazzák kiegészítő fagylaltgépként Liquid Mix-eket ajánlunk hozzá.

 

 

 

 

ugolini-mini

Jégkásagép - UGOLINI MINI

A legkisebb jégkásagép a világon

Ezek a gépek egy, kettő vagy három hengeresek lehetnek, melyekben jégkását és más jeges desszerteket, például szorbét, jeges csokit vagy jeges capuccino-t lehet készíteni. A hengerek 6 l tartalmúak, non-toxikus, ütésálló polikarbonátból készülnek. Patentolt rendszerű elektromágneses kapoccsal van ellátva a meghajtás, így a mágneses szerkezetnek köszönhetően a forgó mozgást biztosító spirálok az edényben, fagyásnál nem törhetnek el. Helytakarékos, de kielégítő kapacitású megoldás.

 

Jégkásagép - UGOLINI MT

ugolini-mtEzek a gépek egy, kettő vagy három hengeresek lehetnek, melyekben jégkását és más jeges desszerteket, például szorbét, jeges csokit vagy jeges capuccino-t lehet készíteni. A hengerek 10 l tartalmúak, non-toxikus, ütésálló polikarbonátból készülnek. Patentolt rendszerű elektromágneses kapoccsal van ellátva a meghajtás, így a mágneses szerkezetnek köszönhetően a forgó mozgást biztosító spirálok az edényben, fagyásnál nem törhetnek el. Az MT egy professzionális, nagy kapacitásra tervezett megoldás.

 

  • Az Ugolini többi termékéről érdeklődjön irodánknál.

  

© 2020 Frisiana.hu -